Makkere bytter receptionsdiske til liggestol

Overvejer at rejse udenlands på et eller andet tidspunkt næste år, og destinationen kan godt få være ved varmere breddegrader, og være tæt på nogen sandstrand. Hvis det sker, vil jeg være der i en uge i begyndelsen eller slutningen af maj. Får jeg nogen eller nogle makkere med, ville det være endnu bedre. Jeg kender en, der sidder bag en receptionsdiske hele dagen lang, og han vil helt sikkert hænge på. Så har vi selvfølgelig vores fælles ven, Stefan. Stefan, der arbejder som tjener, ville sikkert elske det, hvis vi alle tre for til en varm strand i en uge. Selvom Stefan er mere af en byfyr, der kan lide at være tæt på den nærmeste klub, kan han hvis jeg lokker med havet, alkohol og andre sjove ting, ikke rigtig sige nej. Da Stefan er tjener ved han, hvor meget drikkepenge, man bør give på en restaurant. Det vil være nyttigt, når vi kommer til at betale – man vil jo ikke blive set som nærig, når man spiser på et sted, som man helt sikkert vil passere forbi et par gange til. Nogle destinationer Jeg overvejer er Portugal, Spanien, Grækenland eller Egypten. Ja, destinationer i Middelhavsområdet ganske enkelt. Har vi virkelig heldig med vejret måske man kan blive lidt solbrændt til forsommeren – noget at prale om på arbejdspladsen. Hvem ved, måske har vi tid til andre udflugter end strandbesøg i løbet af ugen udenlands.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *